Komt Anderlecht te laat of net niet? Landskampioen wil Pieter Gerkens strikken ondanks akkoord tussen STVV en andere PO1-club

Redactie
| 19 reacties
Komt Anderlecht te laat of net niet? Landskampioen wil Pieter Gerkens strikken ondanks akkoord tussen STVV en andere PO1-club
Foto: © photonews

De strijd om Pieter Gerkens woedt hevig. Nadat eeder al KV Oostende en Royal Antwerp FC aan de sterkhouder van STVV werden gelinkt, kwam daar met landskampioen Anderlecht donderdag een stevige klepper bij.

Paars-wit zal echter snel moeten handelen. Hoewel de Brusselaars al een verkennend gesprek voerden met de entourage van Gerkens, heeft KV Oostende nog steeds een streepje voor. De Kustboys bereikten op clubniveau al een akkoord met Sint-Truiden, meldt Het Laatste Nieuws.

Vertrouwen van de coach

Als Anderlecht nu de forcing voert, kan het dossier van Gerkens mogelijk nog een andere richting ingaan. De middenvelder die dit seizoen blindelings de weg naar doel vond, wil voornamelijk vertrouwen voelen van de coach.

Dat is met René Weiler alvast het geval. De Anderlecht-coach gelooft dat hij de 22-jarige Limburger nog beter kan maken. Hij staat dan ook hoger op het verlanglijstje dan Mats Rits van KV Mechelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties