Het spel zit opnieuw op de wagen ... Real Madrid lijkt uit te komen bij Rode Duivel

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 1 reacties
Het spel zit opnieuw op de wagen ... Real Madrid lijkt uit te komen bij Rode Duivel
Foto: © photonews

Thibaut Courtois is en blijft onze nummer 1 en ook bij Chelsea is de doelman incontournable. Hij gaf al aan bij Chelsea te gaan blijven, maar ...

"Ik ben er heel blij en ik blijf zeker," vertelde Courtois een week terug nog aan Sky Sports. "Mijn contract verloopt binnen twee jaar dus ik heb uiteraard wel een nieuwe deal nodig. Het is belangrijk om het seizoen goed te eindigen met de nationale ploeg en dan zal Chelsea onderhandelen met mijn manager. Als het een goede deal is, teken ik met plezier."

De Gea

Maar: Real Madrid is opnieuw aan het kijken naar Thibaut Courtois. De reden daartoe is simpel: toen de Belgische keeper aangaf niet naar Madrid te willen komen, ging het vol voor De Gea. Het bood 75 miljoen euro aan Manchester United, maar kwam van een kale reis terug. Bovendien wil de Spaanse doelman de bruggen met zijn ploeg niet opblazen, dus wordt het moeilijk om hem los te weken.

En dus zou Courtois opnieuw op het voorplan verschijnen. Hem overtuigen zal met een absoluut toploon moeten gebeuren én dan nog ziet het er niet meteen naar uit dat de goalie Chelsea zal verlaten. Tenzij de nieuwe deal met Chelsea uitblijft en de Madrilenen daarvan willen profiteren om hem alsnog los te gaan weken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties