Real Madrid neemt standpunt in over fraudebeschuldigingen Ronaldo

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 4 reacties
Real Madrid neemt standpunt in over fraudebeschuldigingen Ronaldo
Foto: © photonews

Zouden topspelers in Spanje niet beter eens een cursus boekhouden volgen? Na Neymar en Messi wordt ook Cristiano Ronaldo beschuldigd van belastingfraude, al meent zijn entourage dat er niets van aan is. Ook de club staat achter zijn topspeler.

Ronaldo werd eerder al beschuldigd van fraude, maar daar is toen geen gevolg aan gekomen. En toch blijft de Spaanse rechtbank hem achtervolgen. Het gaat over een bedrag van 14,7 miljoen euro aan inkomsten waarvoor CR7 geen belastingen zou betaald hebben. De speler was naar verluidt geraakt door de beschuldigingen, maar heeft zijn club achter zich.

Real Madrid stuurde woensdagmiddag namelijk een officiële mededeling de wereld in. "We hebben het volste vertrouwen in Cristiano Ronaldo. Sinds zijn aankomst in Madrid heeft Ronaldo altijd de intentie getoond om zijn belastingen correct te betalen. Real Madrid is er 100 procent van overtuigd dat de onschuld van Ronaldo aangetoond zal worden tijdens het proces. We hopen dat het gerecht zo transparant mogelijk te werk gaat. Zo kan zijn onschuld zo snel mogelijk bewezen worden," staat er te lezen op de webstek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties