D'Onofrio geeft Antwerp ongelimiteerde mogelijkheden, maar hij zal imago moeten oppoetsen

D'Onofrio geeft Antwerp ongelimiteerde mogelijkheden, maar hij zal imago moeten oppoetsen
Foto: © photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Luciano D'Onofrio? Het was een naam die niet veel mensen hadden verwacht als de nieuwe sterke man bij Antwerp. Niet iedereen was daarvan onder de indruk.

Om te beginnen klinkt het bij de meeste fans gematigd positief. Zij beseffen dat het belangrijk is om iemand aan het sportieve roer te hebben staan die een en ander afweet van voetbal én vooral contacten heeft bij vele ploegen en in vele landen.

Op dat gebied is D'Onofrio een absolute grote vis. Als makelaar, als sterke man bij Standard ook: niemand met meer contacten als D'Onofrio - of het moet misschien Mogi Bayat zijn.

Witsel, Zidane, Fellaini? Het zijn maar enkele grote namen die veel aan D'Onofrio te danken hebben. Komt er een speler van Real Madrid naar Antwerp? Het lijkt nu een belachelijk idee, maar Opare kwam ook naar Standard vanuit de B-ploeg. Met D'Onofrio is - op termijn - alles mogelijk.

Toch heeft de nieuwe sterke man ook een negatieve bijklank. Een onbesproken reputatie heeft D'Onofrio allerminst. Veroordeeld in het verleden voor het witwassen van transfergelden, genoemd in Football Leaks, ... Na John Bico wil men niet een tweede fout aflopend verhaal van dat kaliber in Deurne. Gelukkig weet D'Onofrio alvast alles van voetbal

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties