Lierse spreekt met buitenlandse investeerders die "Overtuiging en ons engagement om Lierse terug naar eerste klasse te brengen ten volle ondersteunen"

Lierse spreekt met buitenlandse investeerders die "Overtuiging en ons engagement om Lierse terug naar eerste klasse te brengen ten volle ondersteunen"
Foto: © photonews

Afgelopen seizoen verzamelde niemand zoveel punten als Lierse in eerste klasse B. Door het reglement met twee periodes kon echter nog geen promotie worden gemaakt naar 1A. Dat blijft wel de doelstelling.

Om de stap naar 1A te zetten zijn Wadi Degla en het clubbestuur van Lierse momenteel enkele partnerships aan het bekijken om nog krachtiger op zoek te gaan naar die promotie.

"De dominantie van het voetbal als de meest bekeken sport ter wereld resulteerde in de recente interesse van buitenlandse investeerders om door middel van transfers van topspelers en door investeringen in of overnames van Europese clubs, hun respectievelijke landen hogerop te helpen op de globale FIFA-ranking.
Gezien de uitstekende top 10 positie van het Belgisch voetbal de voorbije jaren in deze FIFA-ranking, werd ook K. Lierse S.K. recentelijk gecontacteerd door verschillende geïnteresseerde investeerders", klinkt het op de webstek van Lierse.

"Dit als Belgische traditieclub met een trouwe supportersaanhang, een jonge en waardevolle spelerskern die het potentieel in zich heeft om te promoveren naar eerste klasse A en een jeugdwerking die zich al herhaaldelijk bewezen heeft door de vorming van spelers. Het clubbestuur en Wadi Degla bevestigen dat er op dit moment een aantal mogelijke partnerships worden bekeken, die onze overtuiging en ons engagement om Lierse terug naar eerste klasse te brengen ten volle ondersteunen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties