Sterkhouder van Genk wil weg: "Interesse uit Spanje, Duitsland, Frankrijk én Portugal"

Redactie
| 26 reacties
Sterkhouder van Genk wil weg: "Interesse uit Spanje, Duitsland, Frankrijk én Portugal"

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Racing Genk wilde bij monde van Dimitri De Condé de kern van vorig seizoen vooral zo goed als mogelijk samenhouden. Dat zou voldoende moeten zijn om mee te spelen om play-off 1 én wie weet wel meer. Een sterkhouder wil nu wel erg graag vertrekken.

Alejandro Pozuelo heeft een duidelijke wens om te vertrekken naar andere oorden. "Hij wil weg", klinkt het bij zijn manager in Het Laatste Nieuws. "Er zijn opties in Duitsland, Spanje, Frankrijk én ook een topploeg uit Portugal toont interesse."

De 25-jarige Spanjaard lijkt dus echt zijn hoofd gezet hebben op een transfer, al wil de clubleiding van Genk dat nog steeds uit zijn hoofd praten. Op dat hoofd staat een transferprijs van minstens acht miljoen euro, dat moet geïnteresseerden afschrikken.

Toch wordt het voor de Limburgers niet makkelijk om Pozuelo te houden, al heeft hij nog een contract van twee jaar in de Luminus Arena. Fans en kenners zijn het erover eens dat de Spanjaard erg belangrijk was en is voor Genk, dus zonder slag of stoot gaan ze hem niet laten gaan. Dinsdag staat een nieuw gesprek gepland.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties