Eerste aanwinst Moeskroen klapt uit de biecht: "Rednic wilde me bij Gent ook al"

Jordan Horwood Aernout Van Lindt
Jordan Horwood en Aernout Van Lindt
| 8 reacties
Eerste aanwinst Moeskroen klapt uit de biecht: "Rednic wilde me bij Gent ook al"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Moeskroen heeft een eerste aanwinst binnen. Een oude bekende ook van de Roemeense coach van de Hurlus. Als belofte bij Standard maakte hij al indruk op Rednic.

Het was donderdag dat Excel Mouscron zijn eerste aanwinst aankondigde met Yannis Mbombo. De 23-jarige Brusselaar vond een ploeg in België na een avontuur in Örebro. "In Zweden was het een heel andere cultuur, een andere taal ook. Ik vond het geen leuke ervaring, ik speelde ook weinig. Een vertrek was dus nodig."

Onder Guy Luzon pakte hij zijn debuut bij Standard. Zijn beslissend doelpunt tegen Panathinaikos in de voorrondes van de Champions League kennen we allemaal wel nog. Maar ook de voorganger van Luzon kon Mbombo al appreciëren, zo blijkt. "Hij heeft me twee keer bij zijn team willen krijgen. Hij heeft me gebeld om naar Cluj te komen, later ook voor AA Gent."

"Ik wil aan het Belgische publiek laten zien dat het met mij nog niet gedaan is, al leef ik niet van revanchegevoelens. Ik hoop vanaf volgende week te kunnen meetrainen met deze club en wil er het beste van maken. Het moet een beter seizoen worden dan vorig jaar, toen de club zich pas in allerijl wist te redden. Dat moeten we nu voorkomen, ik wil mijn steentje bijdragen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties