Anderlecht kocht hem om terug te verhuren, maar... "Daar kan geen sprake van zijn"

Redactie
| 8 reacties
Anderlecht kocht hem om terug te verhuren, maar... "Daar kan geen sprake van zijn"

De meest onverwachte transfer van vorig seizoen was toch wel die van Westerlo-spits Silvère Ganvoula naar Anderlecht. Velen deden er smalend over, maar intussen heeft hij indruk gemaakt op de volledige trainersstaf. De fysiek indrukwekkende aanvaller denkt niet meer aan een uitleenbeurt.

Er zijn nog werkpunten bij Ganvoula, maar daar weten ze wel raad mee bij Anderlecht. "Kijk, ik ben snel, stevig en bijna perfect tweevoetig, maar door een gebrek aan opleiding bij mijn vorige clubs Casablanca en Elazigspor is mijn plaatsing voor de goal niet altijd goed", geeft hij toe in Het Nieuwsblad. "Daar werken we nu aan bij Anderlecht en ik voel dat ik sterker word. Vergeet niet dat ik tot mijn elf jaar eigenlijk doelman was."

Ik let niet op mijn trainingsuren

Veel middenmoters willen hem huren, maar ze worden zowel door speler als door club afgewimpeld. "Maar van een uitleenbeurt kan geen sprake zijn, want ik droom ervan om Champions League te spelen met Anderlecht."

"Natuurlijk weet ik dat de concurrentie met Teo en Thelin niet simpel zal zijn, maar hoe harder ik werk hoe meer speelkansen ik zal afdwingen. Daarom let ik hier niet op mijn trainingsuren en kijk ik nooit op de klok tijdens de inspanningen. Het enige wat telt is dat ik mij niet laat doen door de concurrentie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties