Slapeloze nachten voor Louwagie: "Ik ben er dag en nacht mee bezig"

Redactie
| 6 reacties
Slapeloze nachten voor Louwagie: "Ik ben er dag en nacht mee bezig"
Foto: © photonews

AA Gent heeft een bataljon aan spelers laten vertrekken. Dat moest ook, want de kern was veel te groot. Voor Michel Louwagie heeft het wat slapeloze nachten opgeleverd, want hij moest redelijk wat geld proberen recupereren.

Het is afrekenen met de transfers uit het verleden. Toen kon er kwalitatief niet gehaald worden van wat er nu getransfereerd wordt nadat Gent in de Champions League een spaarpotje bijeen voetbalde. "Maar dat wil niet zeggen dat die spelers allemaal geen kwaliteit hebben. Neem nu iemand als Rob Schoofs", aldus Louwagie in Het Nieuwsblad.

"Sommigen zijn niet geslaagd, dat moeten we toegeven, maar anderen waren nog niet klaar voor een topclub als AA Gent of hebben niet echt kansen gekregen. Niet vergeten dat de lat de voorbije jaren stelselmatig hoger is komen te liggen bij ons."

Meerwaarde

Louwagie had er meer werk mee dan de inkomende transfers. "Iedereen focust op onze inkomende transfers, maar de uitgaande hebben me meer werk, slapeloze nachten en gepieker gekost. Ik ben er dag en nacht mee bezig, want dit soort transfers zijn belangrijk voor de clubkas. In de eerste plaats probeer je de originele transferprijs te recupereren of een meerwaarde te verdienen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties