Talentvolle aanvaller verlaat Club Brugge definitief, meerjarig contract ligt klaar bij Norwich City
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 4 reacties

Talentvolle aanvaller verlaat Club Brugge

Talentvolle aanvaller verlaat Club Brugge definitief, meerjarig contract ligt klaar bij Norwich City
Foto: © photonews

Vorige week raakte bekend dat Club Brugge-jeugdproduct Pierre Xavier Fonkeu enkele dagen ging proef draaien bij het Engelse Norwich City. Die testfase gaat nu een succesvol vervolg krijgen.

De twintigjairge Fonkeu staat op het punt Club Brugge in te ruilen voor Norwich City. Onze redactie vernam dat de aanvaller een meerjarig contractvoorstel kreeg van de club uit de Championship. Op enkele details na is het dossier rond.

Momenteel vertoeft Fonkeu in Duitsland waar Norwich op oefenstage is. Vorige week maakte de beloftevolle spits indruk in een oefenduel met de U23 van The Canaries. Ook Stoke City, Sunderland en Wolverhampton aasden op de Belg met Kameroense roots.

Loodzware concurrentie

Dat Fonkeu blauw-zwart verlaat en elders zijn geluk beproeft, hoeft niet te verbazen. Met Abdoulay Diaby, Jelle Vossen, Jérémy Perbet, Wesley Moraes, Emmanuel Dennis en Carlos Strandberg lopen er momenteel zes spitsen rond op Jan Breydel. Andere aanvallers Fran Brodic en Dennis van Vaerenbergh vertrokken ook, zij het op huurbasis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties