Van Holsbeeck schept duidelijkheid in dossier Svilar en doet opmerkelijke bekentenis: "We weigerden zelfs Kalinic, die in mijn bureau stond"

Redactie
| 129 reacties
Van Holsbeeck schept duidelijkheid in dossier Svilar en doet opmerkelijke bekentenis: "We weigerden zelfs Kalinic, die in mijn bureau stond"

Herman Van Holsbeeck was half juli nog in zijn nopjes. De meeste transfers waren al gedaan en hij kon halen wat hij wou. De manager leek op weg om zijn rustigste zomer in jaren te beleven, ware daar niet dat het ineens bijzonder onrustig werd rond Mile Svilar.

Svilar wil spelen dit seizoen en zijn entourage haalt aan dat hij dat bij Anderlecht zou moeten doen, zoals beloofd. "Het enige wat ze mij kunnen verwijten is dat ik vorig seizoen zei dat hij dit seizoen eerste keeper zou kunnen worden", vertelt Van Holsbeeck in L'Avenir. "Maar is het mijn schuld dat de trainer en de technische staf hem nog niet klaar vinden?"

Van Holsbeeck vindt dat ze er alles aan doen om hem eerste keeper te maken. "Proto kreeg geen nieuw contract, Boeckx werd als derde doelman gehaald om de jongeren te begeleiden, Ruben werd gehuurd, net als Sels... Vorig jaar weigerden we zelfs nog Kalinic (Gent) en die stond in mijn bureau om te tekenen", doet hij een opvallende verklaring.

Ik vind het spijtig dat al onze moeite vergeten wordt

En nu? Dat is nog koffiedik kijken. "Het hangt af van wat zijn entourage gaat voorstellen. Maar dit is voor iedereen slecht. Svilar wil geen half jaar of jaar meer wachten. We weten dat, maar ik vind het spijtig dat al de moeite die we deden zomaar vergeten wordt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties