Dierckx weg bij Antwerp? Trainer Boloni reageert

Timothy Collard
Timothy Collard
| 51 reacties
Dierckx weg bij Antwerp? Trainer Boloni reageert
Foto: © photonews

Ietwat verrassend nieuws eerder op de dag: Tuur Dierckx mag beschikken bij Royal Antwerp FC. Opmerkelijk, want de aanvaller speelde vorig seizoen nochtans een belangrijke rol in de promotie van de club.

Vrijdagnamiddag ging trainer Laszlo Boloni dieper in op de zaak. Naast Dierckx mogen ook Björn Vleminckx, Maxime Biset en Steve Colpaert de club verlaten. “Ik heb de spelers bedankt voor wat ze voor de club hebben gedaan, maar het is voor iedereen beter dat we een oplossing zoeken”, noteerde Het Nieuwsblad uit de mond van de Roemeense oefenmeester.

“De poort staat aan twee kanten open”, voegde Boloni er nog aan toe, al lijkt het er toch sterk op dat Dierckx en co andere oorden zullen opzoeken om vaker aan spelen toe te komen.

Te grote groep

“We waren met 27 spelers door al die transfers. De groep was te groot geworden om efficiënt te werken. Als coach is het beter om met minder te werken, dan kan je beter de groep aanvoelen. En ik speel liever met 11 tegen 11 dan met 14 tegen 14”, lachte Bölöni.

“Die vier spelers hebben veel goeds gedaan voor deze club en zorgden mee voor de promotie. We hebben hen daarvoor bedankt, maar het is voor iedereen beter om een andere oplossing te zoeken. Soms moet je een pagina kunnen omdraaien", besloot Boloni.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties