Vanden Borre heeft terugkeer op het allerhoogste niveau nog niet opgegeven: "Als ik nu sommige rechtsbacks zie spelen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 11 reacties
Vanden Borre heeft terugkeer op het allerhoogste niveau nog niet opgegeven: "Als ik nu sommige rechtsbacks zie spelen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anthony Vanden Borre draait al járen mee in het profvoetbal, maar toch is de gewezen Rode Duivel nog steeds maar 29 jaar oud. Na een bizar avontuur bij de Congolese topclub TP Mazembe houdt Vanden Borre het toch nog niet voor bekeken.

Na zijn passage bij TP Mazembe was Vanden Borre even de weg kwijt. “Of ik ­gefeest heb? Maakt dat uit? ­Natuurlijk heb ik ook gefeest. Maar denk nu niet dat ik dagenlang in een bar stond te zuipen. Ik was even zoekende. Weet je: het is soms moeilijk om Anthony Vanden Borre te zijn. Ik had er allemaal even genoeg van. Maar de moraal is terug. Ik ben mentaal klaar om topfit te worden”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

Ondertussen werkt Vanden Borre aan zijn fysiek. “Ik ben niet klaar nu, dat klopt. Maar ik zal terugkeren. Ik houd teveel van het voetbal om te stoppen. Ooit zal ik jeugdtrainer worden, dat is mijn roeping. Ik wil raad geven. Maar dat is iets voor over vijf, zes jaar.”

"Ik droom hoog en dan zien we wel"

Anthony Vanden Borre

Nu wil de rechtsback nog aan spelen toekomen. "Ik droom hoog en dan zien we wel. Ik ben een competitiebeest. En als ik nu sommige rechtsbacks zie spelen...", voegt Vanden Borre er nog aan toe zonder namen te noemen. "Laat mij nu maar in alle rust trainen. En laat mij voor de rest vooral allemaal gerust.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties