Anderlechtspelers reageren op CL-loting: "Gelukkig niet mijn job om Neymar af te houden" en "Vorig jaar werd ik uitgelachen, maar zie ..."

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 19 reacties
Anderlechtspelers reageren op CL-loting: "Gelukkig niet mijn job om Neymar af te houden" en "Vorig jaar werd ik uitgelachen, maar zie ..."
Foto: © photonews

Anderlecht weet waar het zich mag aan verwachten in het nieuwe seizoen in de Champions League. Bayern München, PSG en Celtic Glasgow. Leander Dendoncker én Henry Onyekuru waren in de wolken.

"Natuurlijk wordt het geen makkelijke zaak om ons te plaatsen, zelfs de derde plaats wordt al moeilijk. Ook Celtic is zeker niet te onderschatten en een sterk team", aldus Leander Dendoncker in een eerste reactie vanop Neerpede.

"Tegen Neymar? Dat is absolute wereldklasse. Ik ben altijd fan geweest van hem en Barcelona, gelukkig zal ik hem niet moeten afstoppen. Dat wordt werk voor onze rechtsachter. Een zeer moeilijke, maar mooie groep."

Droom komt uit

Ook Henry Onyekuru was in de wolken: "Een droomloting. Celtic was afgelopen seizoen nog geïnteresseerd in mij, dus dat is een mooi extraatje. Tegen Bayern speelde ik al eens op winterstage met Eupen. Ik heb altijd gedroomd van de Champions League."

"Vorig seizoen werd ik overigens uitgelachen toen ik zei dat ik dit seizoen Champions League zou spelen, maar ondertusen sta ik hier nu toch maar mooi. Ik kijk er enorm naar uit, mijn droom komt uit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties