Analist duidelijk: "Deze drie clubs strijden om finale in 1B" en "Beerschot-Wilrijk zou dat ook tegen Anderlecht kunnen"

Analist duidelijk: "Deze drie clubs strijden om finale in 1B" en "Beerschot-Wilrijk zou dat ook tegen Anderlecht kunnen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De strijd in 1B is helemaal los aan het barsten. Net als vorig seizoen zou het wel eens een bijzonder aantrekkelijke en spannende competitie kunnen opleveren. Maar wie is nu de topfavoriet?

Karel Fraeye was vorig seizoen nog actief bij Lommel United in 1B en beseft dat het ook dit seizoen een leuke strijd kan worden op dat niveau.

Ze zouden die passing ook tegen Anderlecht kunnen hanteren

De ex-coach en analist ziet enkele favorieten naar voren komen voor de finaleplaatsen in de reeks: "Samen met OH Leuven en Cercle Brugge zie ik Beerschot-Wilrijk meestrijden. Marc Brys kan de druk goed weghouden én ze hebben een sterke ploeg", klinkt het in Gazet van Antwerpen.

"Ze hebben het meest herkenbare spelpatroon van de reeks. De passing is zo snel, ze zouden die ook tegen Anderlecht kunnen laten zien. Neen, ze kunnen heel veel ploegen pijn doen op de manier dat ze spelen."

Wie pakt de titel in 1B

51%
1%
29%
16%
3%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties