Sa Pinto is na de 0 op 9 met Standard niet klein te krijgen: "Kijk waar Anderlecht en Gent staan" en "Wij gáán PO1 spelen"

Jordan Horwood
Jordan Horwood
| 12 reacties
Sa Pinto is na de 0 op 9 met Standard niet klein te krijgen: "Kijk waar Anderlecht en Gent staan" en "Wij gáán PO1 spelen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard verloor drie keer op een rij tegen STVV, Zulte Waregem en Club Brugge. En dus verwachten de fans niets anders dan de volle buit tegen de ongeslagen leider Sporting Charleroi.

Standard-coach Ricardo Sa Pinto voelt zich klaar voor de strijd met de Carolo's. "We hebben goed gewerkt, ook al moest ik lange tijd zonder de internationals aan de slag. Dat was nodig, want Charleroi is een sterke ploeg."

Donderdag stond er een onderhoud met de misnoegde fans op het menu. Ook dat thema ging Sa Pinto op zijn persbabbel niet uit de weg. "Het gesprek was positief. We zijn er sterker uitgekomen."

"Op twee maanden tijd gaat alles niet vanzelf"

En dan is er nog de PO1-strijd. De Rouches misten de jongste twee seizoenen de boot, en hinken ook nu weer achterop. "We hebben tijd nodig, want er waren veel verschuivingen deze zomer. Op twee maanden tijd gaat alles niet vanzelf."

"De spelers van Anderlecht en Gent spelen al langer samen, en kijk waar zij staan in het klassement. Dit kampioenschap is een marathon, wij focussen ons enkel op play-off 1. Ik ben ervan overtuigd dat wij PO1 gaan spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties