Vanhaezebrouck is duidelijk: "Ik sta niet met de rug tegen de muur"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 15 reacties
Vanhaezebrouck is duidelijk: "Ik sta niet met de rug tegen de muur"

Over de positie van Hein Vanhaezebrouck vloeide de laatste dagen veel inkt, maar de coach vreest niet voor zijn positie. Die indruk kreeg hij ook niet van het Gentse bestuur.

"Het is logisch dat mijn positie in vraag gesteld wordt", gaf Vanhaezebrouck mee op de persconferentie. "Ik heb nog altijd geen signaal dat er een ontslag zit aan te komen. Dat ze ontgoocheld zijn? Ik ben ook ontgoocheld."

"Ik ben te oud om daarvan wakker te liggen", gaf Vanhaezebrouck aan. "Als je het je teveel aantrekt dan voelt de groep ook dat er iets aan de hand is. In Genk was het al een tijdje duidelijk dat de directie niet verder wou, hier is het een heel andere situatie."

Positieve bespreking met het bestuur

Vanhaezebrouck zat maandag immers, zoals gewoonlijk, nog samen met De Witte en Louwagie. "Dat ze met mij nog verder willen, dat is het signaal dat er gegeven werd. Ik geloof nog altijd meer wat de mensen mij zeggen, dan wat er in de krant staat."

"Ze willen natuurlijk het beste voor hun club, maar het is ook mijn club geworden. Ik sta niet met mijn rug tegen de muur, daar is helemaal geen sprake van."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties