Geoffry Hairemans is met twee beslissende assists nog wat meer God in Deurne-Noord: "Ik voel vertrouwen van de club, medemaats én fans"
Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Antwerpen
| 3 reacties

Geoffry Hairemans was met zijn invalbeurt cruciaal in de bekerwinst van Antwerp tegen Lierse

Geoffry Hairemans is met twee beslissende assists nog wat meer God in Deurne-Noord: "Ik voel vertrouwen van de club, medemaats én fans"
Foto: © photonews

Geoffry Hairemans is nog wat meer God in Deurne-Noord. De middenvelder kroonde zich met een invalbeurt van 20 minuten en 2 assists tot matchwinnaar van Antwerp tegen Lierse.

"Je hebt niets gedaan deze wedstrijd", grapte Jelle Van Damme toen hij aan de spelerstunnel achter matchwinnaar Hairemans passeerde. Op twee messcherpe stilstaande fases van de Antwerpenaar scoorden Matheus Borges en Dino Arslanagic met de kop.

We beseften dat het een moeilijke avond kon worden - Geoffry Hairemans

"Op die stilstaande fases trainen we best veel. Dat we dan net daarop twee keer scoorden, is mooi", blikte Hairemans terug op de bekerwinst. "We beseften dat het een moeilijke avond kon worden. Dat is ook gebleken."

Met zijn fabelachtige linker is Hairemans de perfecte man om de torens van de Great Old te bereiken. "Ik voel me super, en krijg volop het vertrouwen van de club, de andere spelers en ook de fans. Hopelijk blijft dit nog even duren. Of we via de Belgische beker Europa in kunnen? Dat zien we wel. Élke wedstrijd, élke thuismatch, élke derby, ... We gaan er gewoon altijd vol voor", besloot Hairemans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties