Reactie Zulte Waregem knalt nu ook voorbij AA Gent: "1 kans, 1 goal, zo kan je ook een wedstrijd winnen" vs "Het zit allemaal wat tegen"

Zulte Waregem knalt nu ook voorbij AA Gent: "1 kans, 1 goal, zo kan je ook een wedstrijd winnen" vs "Het zit allemaal wat tegen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem heeft opnieuw een erg belangrijke driepunter binnengehaald, ditmaal op bezoek bij AA Gent. En zo doet Essevee een goede zaak in de stand. Met dank aan Ivan Saponjic.

Al na twee minuten kreeg Ivan Saponjic een bal cadeau, met dank aan Gigot en Dussenne. "Een misverstand? De bal raakt een beetje tussen ons en de spits kan er mee aan de haal gaan", aldus Gigot over het pijnlijke tegendoelpunt. "Het zit ook allemaal wat tegen."

De Servische aanvaller van zijn kant? Die was gelukkig: "Erg leuk dat ik kon scoren. Het was goed dat ik nog eens een competitiewedstrijd in de basis mocht beginnen. Dat was fijn. Ik ging gewoon druk zetten op die lange bal, omdat ik zag dat ze niet met elkaar aan het praten waren."

Overtuigend speelde Zulte Waregem nochtans zelf ook niet: "1 kans, 1 doelpunt. Zo kan je ook wedstrijden winnen natuurlijk. Het was een lastige wedstrijd, nadat we ook deze week een moeilijke match hadden in Luik op een synthetisch terrein."

"Volgens mij zullen er nu veel mensen met zware benen zitten. Ik ook in ieder geval. Het was goed dat we achterin ook de nul konden houden, de organisatie stond in ieder geval goed. Daarom was het goed dat we

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties