Robben maalt niet om topaankopen PSG: "Ik heb nog nooit een zak geld zien scoren"

Maarten Cattaert
| 1 reacties
Robben maalt niet om topaankopen PSG: "Ik heb nog nooit een zak geld zien scoren"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Daags voor de wedstrijd tussen PSG en Bayern München, is het psychologisch steekspel tussen beide ploegen al begonnen. Oudgediende Arjen Robben ziet de Parijzenaars niet als grote favoriet.

We kennen ze ondertussen allemaal, de hallucinante bedragen die de sjeik van PSG afgelopen transferzomer uitgaf aan sterren zoals Neymar en Mbappé. In de Champions League nemen de Parijzenaars het woensdag op tegen Bayern München, dat vooral uit principe spaarzamer wenst om te gaan met haar centen.

De miljoenentransfers maken de Franse grootmacht niet zozeer de grote favoriet, zegt Bayern-speler Arjen Robben tegen Kicker. "PSG heeft wat meer euro's uitgegeven dan wij deden, maar ik heb een zak geld nog nooit een doelpunt zien maken. Het gaat uiteindelijk om de kwaliteit op het veld. Ik ben ervan overtuigd dat we ons goed gaan presenteren."

Natuurlijk beschikken zij over een voorhoede van wereldklasse, maar wij hebben meer ervaring! -

Karl-Heinz Rumennige

Voorzitter Karl-Heinz Rummenigge treedt Robben bij: "Natuurlijk beschikken zij over een voorhoede van wereldklasse, maar wij hebben meer ervaring! Bayern is in dit soort wedstrijden altijd extreem gemotiveerd. We gaan voluit voor de groepswinst en voor de drie punten in Parijs", klinkt de voorzitter zegezeker.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties