Beerschot-Wilrijk leeft toe naar woensdag: "De volgende twee wedstrijden zullen beslissend zijn"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 17 reacties
Beerschot-Wilrijk leeft toe naar woensdag: "De volgende twee wedstrijden zullen beslissend zijn"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vier goals gemaakt, een clean sheet en de leidersplek verstevigd met een zware 4-0 score tegen Lierse. Het was een toffe namiddag voor de supporters en spelers van Beerschot-Wilrijk. Ook voor verdediger Denis Prychynenko.

"Dit is een erg goed resultaat voor ons", opent de centrale verdediger. "Het was een erg evenwichtige eerste helft. Mijn beste vriend (Joachim, red.) speelt voor Lierse. Hij is een goede speler. Het was zeker niet gemakkelijk om tegen hem te spelen. Maar na de eerste goal werd het moeilijk voor hen. Ze wilden drukken, maar zo kregen wij meer ruimte."

Woensdag trekken de Mannekes naar Tubeke voor een belangrijke verplaatsing. "Tubeke is een heel goede ploeg. Het is niet gemakkelijk om daar te spelen. De focus zal net als een nieuwe clean sheet belangrijk zijn, want het lukt Beerschot-Wilrijk altijd wel om een doelpunt te maken", is Prychynenko overtuigd.

Cercle-OHL

Bovendien staat ook de klepper tussen nummers twee en drie Cercle Brugge en OHL op het programma. "Het is een goede kans voor ons om de eerste periode te winnen. De volgende twee wedstrijden zullen beslissend zijn. Als je ze allebei wint, dan heb je een goede kans. Het is niet ons doel om te promoveren, wél om bij de eerste vier te eindigen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties