Fabregas bekent pizza-incident: "Ik was het"

Maarten Cattaert
| 0 reacties
Fabregas bekent pizza-incident: "Ik was het"
Foto: photonews

Soms duurt het dertien jaar eer bepaalde mysteries worden opgelost. Zo ook in Engeland.

Dertien jaar terug in de tijd behaalde Arsenal zijn laatste titel in de Premier League. The Gunners speelden bij momenten als een geoliede machine en na een fabelachtige reeks van 49 wedstrijden zonder nederlaag, zag het zijn reeks gestopt worden door het Manchester United van Sir Alex Ferguson.

Je zou als Arsenal-speler voor minder over de rooie gaan, na zo'n reeks. Na de wedstrijd ontstond tumult in de spelerstunnel van Old Trafford. In het heetst van de strijd werd Ferguson zelfs geraakt... door een pizza. Tot op vandaag was het een mysterie wie de beruchte pizzagooier was.

De dader heeft bekend en luistert naar de naam Cesc Fabregas. In een Britse tv-show vertelt de toenmalige Arsenal-speler waarom: "Ik hoorde veel lawaai en ik verliet de kleedkamer met mijn stuk pizza. Ik zag enkele spelers vechten met elkaar. Zelf wou ik ook iets doen, en ik heb dan maar met mijn stuk pizza gegooid".

De huidige Chelsea-speler had niet bepaald een doelwit voor ogen:"Ik zag dat ik Sir Alex had geraakt. Daar wil ik me voor excuseren, want dat was niet de bedoeling."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties