Strijd om eerste periodetitel in 1B opnieuw helemaal open: "Drie gouden punten"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Leuven
| 4 reacties
Strijd om eerste periodetitel in 1B opnieuw helemaal open: "Drie gouden punten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Oud-Heverlee Leuven moest winnen om de strijd voor de eerste periodetitel open te gooien. En dat deden de Leuvenaars ook, al moesten ze wel wachten tot het tweede doelpunt van Esteban Casagolda in het absolute slot. Rechtsachter Dimitri Daeseleire was tevreden.

"Het was een moeilijke match, want Westerlo stond goed", vertelde Daeseleire na afloop. "Ze probeerden te voetballen, niet altijd gemakkelijk voor ons. We kwamen 1-0 voor en toen was er weinig aan de hand. Dan viel die 1-1, toch een beetje mijn fout. Dan zie je de vechtlust van de groep. Ik was heel gelukkig dat ik dat foutje nog kon rechtzetten met die assist."

9 op 9

Voor OHL is het een prachtige week met 9 op 9. "Het is heel mooi om zo te eindigen. Die moeilijke matchen in 1B winnen, dat is zo belangrijk. Dit zijn drie gouden punten. Het is een fantastische week met 9 op 9. De voorbije twee wedstrijden waren voetballend beter, maar winnen is het belangrijkste."

De strijd om de eerste periodetitel is dus weer helemaal open. Zeker na de overwinning van Cercle Brugge op het veld van Beerschot-Wilrijk. "Ik denk dat Cercle getoond heeft dat zij ook een goede ploeg zijn. We zijn nog met drie ploegen in de running. We moeten gewoon ons ding blijven doen. De volgende finale komt er vrijdag al aan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties