Matchwinnaar Limbombe mist domweg clash tegen broerlief: "Ik deed dat shirt uit en ik wist het meteen"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Oostende
| 50 reacties

Limbombe tekende voor de winning goal én een rode kaart in de allerlaatste minuut

Matchwinnaar Limbombe mist domweg clash tegen broerlief: "Ik deed dat shirt uit en ik wist het meteen"
Foto: © photonews

"Yes! Oeps, shit...", zo moet het ongeveer gegaan zijn in het hoofd van Anthony Limbombe in de laatste minuut van blessuretijd in KV Oostende-Club Brugge. Hij scoorde de winning goal, maar pakte domweg een tweede gele kaart door zijn shirt uit te trekken.

Het positieve overheerste bij de linkshalf van de Bruggelingen. "Dit is een prachtige overwinning na een moeilijke wedstrijd", aldus Limbombe achteraf. "Dit was echt een belangrijke zege."

Hij begint er een gewoonte van te maken, van doelpunten in de laatste minuten. "Ik hoop dat het zo doorgaat, ja. Ik voel me steeds beter op die positie. We hebben er allemaal veel werk in gestoken. Vorige week was het Dion Cools (die aan de andere kant die positie bekleedt, nvdr.) die het deed."

Ik had heel graag tegen mijn broer gespeeld

Hij mist door zijn shirt uit te trekken wel een speciale wedstrijd tegen broerlief Stallone. "De eerste gele kaart was er geen, die vond ik wel heel licht. Ik had heel graag tegen mijn broer gespeeld."

Wat hem bezielde, dat weet hij wellicht zelf nog niet helemaal. "De euforie was enorm, toen ik mijn shirt uitgetrokken had, besefte ik het snel. Hoe ik het aan mijn broer ga uitleggen? De andere jongens zullen het moeten doen tegen Antwerp."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties