OHL-jonkie vervangt ervaren David Hubert met verve in cruciale topper op het Kiel: "Wist pas zaterdag dat ik zou starten"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 13 reacties
OHL-jonkie vervangt ervaren David Hubert met verve in cruciale topper op het Kiel: "Wist pas zaterdag dat ik zou starten"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eén opvallende naam in de basis bij OHL voor de belangrijke topper tegen Beerschot Wilrijk. De jonge Jarno Libert verving de geblesseerde David Hubert en vervulde zijn rol met verve.

"Ik wist pas gisteren op training dat ik zou starten", vertelde de 20-jarige Libert na afloop. "In het begin was het even zoeken, want ze bewogen met heel veel spelers. In de tweede helft hebben we op elkaar ingesproken en getoond dat we die eerste plaats waard zijn."

Uiteindelijk is 2-2 op Beerschot Wilrijk zeker niet slecht op dit moment - Jarno Libert

Het zag er tot 10 minuten voor het einde zeer goed uit voor OHL, maar dan viel de tegengoal van Hoffer. "Zeer jammer. Je wist dat ze gingen drukken. We zijn te veel achteruit gekropen en kwamen er nog moeilijk uit. Maar uiteindelijk is 2-2 op Beerschot Wilrijk zeker niet slecht op dit moment. Niet verliezen was zeker een opdracht vandaag. Enkel jammer dat die 2-2 nog valt."

Er staan nog twee speeldagen op het programma in de eerste periode. "We moeten van onze eigen sterkte uitgaan. We moeten niet kijken naar wat Beerschot doet, maar gewoon zelf voor de 6 punten gaan. Zij moeten in twee moeilijke matchen nog twee doelpunten extra scoren", weet Libert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties