Reactie Leko not amused na nederlaag: "We moeten de redenen zoeken"

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 45 reacties
Leko not amused na nederlaag: "We moeten de redenen zoeken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge was onherkenbaar tijdens de eerste helft in Genk en ging uiteindelijk met 2-0 onderuit. Coach Ivan Leko wil nagaan waarom zijn spelers te slap aan de partij begonnen. "We moeten een goede analyse maken", klinkt het.

"Genk was de betere ploeg in de eerste helft. Wij begonnen te slap aan de wedstrijd", gaf Leko toe. "We wonnen geen duels, we brachten onvoldoende kracht en loopvermogen. We wisten nochtans dat Genk over heel wat individuele kwaliteiten beschikt."

De goal die Club vlak voor de pauze incasseerde, deed pijn. "Dat was dom", vindt de coach die een donderpreek hield in de kleedkamer. En dat rendeerde. "In de tweede helft hebben we laten zien wat een leider moet brengen, dat moeten we gedurende de volle 90 minuten op het veld tonen."

Gelijkspel was een terecht resultaat geweest

"We hebben de match verloren door onvoldoende scherp te zijn in de eerste helft, maar ook door onze kansen niet af te maken in de tweede helft. We hadden er wel 4 of 5 goede. Een gelijkspel had een terecht resultaat geweest", besluit de coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties