Er gaat geroteerd worden bij Anderlecht: "Stunt in PSG? Daar moeten we niet van dromen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Er gaat geroteerd worden bij Anderlecht: "Stunt in PSG? Daar moeten we niet van dromen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eerst Eupen, maar men kan bij Anderlecht niemand wijsmaken dat de match tegen PSG van dinsdag al niet wat in het achterhoofd speelt. Hein Vanhaezebrouck heeft trouwens zijn reservespelers wat moed gegeven, want een paar van hen gaan de prestigieuze match mogen spelen.

Vanhaezebrouck heeft de Champions League nog niet opgegeven, maar is er wel van overtuigd dat de stunt om Europees te overwinteren niet in Parijs zal gebeuren. "De Champions League is nog niet voorbij, maar we zitten in een heel moeilijke situatie", gaf hij. "We moeten winnen in Glasgow, maar met vier goals verschil, daar geloof ik niet in."

Dus moet er onderweg nog ergens een punt gepakt worden. En de coach legt al zijn eieren in het mandje van de thuismatch tegen Bayern München. "Dan moeten we iets doen, niet in Parijs. Van een stunt daar moeten we niet te veel dromen."

Beperkte kern

En eerst Eupen overleven, liefst zonder bijkomende blessures. "Ik ga waarschijnlijk wel wat roteren. Maar eerst zien dat er geen extra gekwetsten bijkomen. Tegen Zulte Waregem zat iedereen die fit was in de wedstrijdselectie. Als er nog iets gebeurt, zullen we er jongeren moeten bijnemen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties