Na de uitspattingen van Bölöni: "Coaches zouden beter meer focussen op hun eigen spelers dan op de arbitrage"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 15 reacties
Na de uitspattingen van Bölöni: "Coaches zouden beter meer focussen op hun eigen spelers dan op de arbitrage"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Geen goals in een geladen duel tussen Antwerp en Standard, maar wel vuurwerk op de Bosuil. Het gemekker van beide trainers is het grootste gespreksonderwerp achteraf. Op het uur moest Laszlo Bölöni zelfs in de tribune plaatsnemen. Scheidsrechter Bram Van Driessche reageert.

De armgebaren van Bölöni, het protest van Sa Pinto bij de penaltyfase,... Dat ging nog voor scheidsrechter Bram Van Driessche. "Maar dat Bölöni belette dat het spel kon worden hervat door die bal ostentatief terug het veld op te trappen, kon ik niet tolereren. Dat is er net over", zegt hij in Het Nieuwsblad.

De Antwerp-coach is er intussen al voor gestraft (lees hier meer).

Zo'n reactie is jammer want ik doe mijn job in eer en geweten

"Coaches zouden beter meer focussen op hun eigen spelers dan op de arbitrage. Als hun spits vanop drie meter mist, hoor je hen na afloop nooit uithalen", gaat hij verder. "Drie kwartier na de match had ik wel nog een goed gesprek met Bölöni en hebben we alles uitgepraat als grote mensen. Zoals het hoort."

Ondanks de kritiek is de scheids zelf tevreden over zijn avond. "Ja, ik heb mee het tempo bepaald en veel ingegrepen, maar dat was nodig. Er waren zo veel duels en fouten. Ik moest de controle bewaren, anders zou de match escaleren", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties