Reactie Trotse Marc Brys na forfaitzege tegen Roeselare: "Maar de belangrijkste wedstrijd is die van volgende week"

Koen Frans
Koen Frans vanuit Antwerpen (Kiel)
| 3 reacties
Trotse Marc Brys na forfaitzege tegen Roeselare: "Maar de belangrijkste wedstrijd is die van volgende week"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marc Brys en Beerschot Wilrijk hebben een uitstekende zaak gedaan op de voorlaatste speeldag van de eerste periode in de Proximus League. Door de 5-0 zege tegen Roeselare staan de Kielse Ratten er weer goed voor in de strijd om de periodetitel. De druk ligt bij OH Leuven.

Of dit het beste Beerschot was dat hij dit seizoen had gezien? Dat was een moeilijke vraag van persmoderator Danny Geerts, die Marc Brys dan ook eerder ontwijkend beantwoordde. "We hebben dit seizoen nog sterke momenten gekend. Maar deze zege getuigt van een enorme tactische flexibiliteit. En dat maakt me heel trots", aldus Brys.

"Tien minuten voor de start van de wedstrijd hebben we onze tactiek immers nog aangepast. En dat leverde ons die twee snelle goals op. Het is echt héél prettig om met deze groep te mogen werken. Fantastisch ook hoe ze bleven doorduwen na die 2-0", klonk het bij Brys.

"Door deze zege leggen we de druk weer bij OH Leuven, dat is het voordeel van als eerste aan de speeldag te mogen beginnen. Kortom: het was een geslaagde avond met een héél goed resultaat. Maar de belangrijkste wedstrijd is die van volgende week", besloot de Kielse oefenmeester.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties