Tony Watt mocht eindelijk nog eens opdraven voor OHL en blikt al vooruit naar cruciale match tegen ex-club Lierse

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 9 reacties
Tony Watt mocht eindelijk nog eens opdraven voor OHL en blikt al vooruit naar cruciale match tegen ex-club Lierse
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tony Watt mocht eindelijk nog eens van speelminuten proeven in het met 1-0 gewonnen duel van OHL tegen Union. Maar het is vooral uitkijken naar zondag, wanneer tegen zijn ex-club Lierse de beslissing over de eerste periode valt.

"Het was van Tubeke geleden dat ik nog gespeeld had, dus dat was al 6 of 7 weken geleden", vertelt Tony Watt. "Het ging wel goed. Natuurlijk ben ik nog geen 100% fit, maar ik hoop dat het goede gevoel snel terugkomt."

De drie punten waren een feit voor OHL. Al trekt Beerschot Wilrijk met een voordeel naar de slotspeeldag. "We zeiden voor de wedstrijd dat we gewoon moesten winnen, net zoals bij elke andere wedstrijd. Het spel was niet echt goed, maar we hebben karakter getoond. Hopelijk kunnen we op deze manier verder doen."

'Gewoon winnen'

Zondag neemt Watt het met OHL op tegen zijn ex-club Lierse. Er hangt veel af van dat duel. "We moeten gewoon winnen. Zij (Beerschot Wilrijk, red.) hebben een moeilijke wedstrijd, net als wij. Als je ziet hoe Union en Lierse gespeeld hebben... Het worden twee lastige wedstrijden. Maar wij moeten gewoon winnen", herhaalt Watt nog eens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties