Appiah stuntte al eens tegen PSG: "Gekke match, door blessures waren ze maar met negen meer ..."
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Parijs
| 0 reacties

Dennis Appiah moet Anderlecht misschien wel uitleggen hoe je een punt kan pakken tegen PSG

Appiah stuntte al eens tegen PSG: "Gekke match, door blessures waren ze maar met negen meer ..."
Foto: © photonews

Anderlecht gaat in Parijs op zoek naar een stunt. Paars-wit heeft minstens een punt meer nodig dan Celtic in zijn volgende twee wedstrijden om nog een realistische kans te maken op de derde plaats én een Europese lente. Dennis Appiah kan misschien wel vertellen hoe je dat doet, want hij deed het al.

Stunten tegen PSG, bedoelen we dan. Al was het op 14 februari 2015 wel een heel vreemde wedstrijd voor Appiah & co, met Caen op bezoek in Parijs.

Ibrahimovic & co hadden er snel 2-0 van gemaakt en er leek niets aan de hand, tot zowel Aurier als Lucas uitvielen nadat er al drie keer gewisseld was door coach Laurent Blanc.

Gekke 2-2

"Het was met heel veel geluk dat we toen 2-2 speelden", herinnert Appiah het zich nog als ware het gisteren. "We kwamen uit het niets terug en ze eindigden met negen die match. Voor mij is het leuk nu naar Frankrijk te kunnen terugkeren."

Bovendien kent hij één Parijzenaar alvast goed: "Het is altijd speciaal om tegen Kurzawa te spelen. We sturen nog berichten naar elkaar en op training had ik tegen hem altijd de meeste moeite. Nu willen we vooruitgang boeken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties