OHL onderhandelt met stadsbestuur over stadion en leningen

OHL onderhandelt met stadsbestuur over stadion en leningen
Foto: © photonews

OH Leuven onderhandelt momenteel met het Leuvense stadsbestuur over een verlenging van de huidige erfpactovereenkomst. Die loopt nu nog tot 2031, ook de datum waarop de 11 miljoen aan leningen moeten worden terugbetaald. OHL zou de huidige deal echter willen uitbreiden naar 2047.

OHL wil ook dat de terugbetalingstermijn van 11 miljoen gespreid wordt over de periode tot 2047, liet voorzitter Chris Vandebroeck weten aan Rob-tv.

Eerder dit jaar werd OHL overgenomen door het Thaise King Power. "Deze overeenkomst heeft ons grote mogelijkheden geven om een goede spelerskern samen te stellen. Ze blijven hier voor lange tijd en zullen de club op termijn zeker terugbrengen naar 1A. Hopelijk is dat volgend seizoen al het geval”, aldus voorzitter Chris Vandebroeck bij ROB-tv.

"We hebben ook de middelen om tijdens de winterstop nog meer spelers aan te trekken indien dit nodig wordt geacht”, aldus Vandebroeck. Ook werd op de Oude Markt café Rodin aangekocht en willen ze daar een supporterscafé van maken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties