Stijnen niet lang meer trainer zonder club: "Dan staat er niets een samenwerking nog in de weg"
Maarten Cattaert
| 2 reacties

Stijn Stijnen verwacht snel weer aan de slag te kunnen gaan als trainer

Stijnen niet lang meer trainer zonder club: "Dan staat er niets een samenwerking nog in de weg"
Foto: © Photonews

Na een schorsing van maar liefst acht maanden, kan Stijn Stijnen weer langs de zijlijn aan de slag. De ex-doelman van Club Brugge denkt snel weer werkzaam te zijn als trainer bij een ploeg.

Vorige maand gaf de ex-trainer van Sporting Hasselt in TVL Sportcafé nog aan dat hij verwacht snel weer actief te zijn voor de dug-out. Momenteel heeft hij nog geen andere club gevonden, maar dat zou volgens Stijnen slechts een kwestie van tijd zijn, zegt hij in gesprek met Voetbalkrant.com.

"Er zijn enkele zaken die spelen. Ik heb Sporting Hasselt twee keer laten promoveren met beperkte middelen. Ik ben nu op de markt als trainer. Er is reactie en zelfs de mogelijkheid om ergens aan de slag te gaan. Toch wil ik niet zomaar ergens beginnen om dan vast te stellen dat het na twee maanden botst."

Waar hecht de gewezen doelman dan zoveel waarde aan bij komende contractbesprekingen? "Er moet een correct plan aanwezig zijn dat gelijkstaat met mijn visie. Dan staat er niets een samenwerking nog in de weg.

Momenteel houd ik nog de boot af en kijk ik hoe bepaalde gesprekken evolueren, maar ik denk dat er kortelings wel iets zal gebeuren", licht Stijnen al een tipje van de sluier op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties