Vanhaezebrouck komt terug op uitspraken over fans: "De lat ligt hier hoog en ik wil die niet verlagen"

Vanhaezebrouck komt terug op uitspraken over fans: "De lat ligt hier hoog en ik wil die niet verlagen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hein Vanhaezebrouck vroeg woensdag na de wedstrijd tegen Bayern München iets meer steun van het publiek. Vrijdag, tijdens zijn persconferentie, kwam hij nog eens terug op zijn uitspraken. En nee, hij wou niet vergelijken met andere clubs. Alhoewel...

"Ik vroeg mijn spelers bij de rust een tandje bij te steken en ik had graag gehad dat het publiek ook een extra tandje bijstak. Misschien waren ze ontgoocheld dat we niet op voorsprong stonden, maar ze hadden ons bij de rust dat extra duwtje kunnen geven", aldus Vanhaezebrouck.

Hij zei ook dat hij anders gewend was de voorbije jaren. "Ik kijk niet naar andere clubs, ik wil geen kopie. Ik zie ook andere ploegen waar ze meer tegen de tegenstander schreeuwen dan voor de eigen ploeg", zei hij met een knipoog. "Ik verwijt ons publiek niets."

Ik zie ook andere ploegen waar ze meer tegen de tegenstander schreeuwen dan voor de eigen ploeg

Bij Anderlecht zitten er nog veel nostalgici op de tribunes, mannen die de glorietijden meemaakten. "De lat ligt hier heel hoog en ik wil die ook niet verlagen. Maar als het goed is - zoals tegen Bayern - vind ik dat er wat decibels bij mogen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties