Club Brugge ziet opvallende (keepers)figuur vertrekken: "Beter om in goeie verstandhouding uit elkaar te gaan"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 17 reacties
Club Brugge ziet opvallende (keepers)figuur vertrekken: "Beter om in goeie verstandhouding uit elkaar te gaan"
Foto: © photonews

Club Brugge heeft zopas gecommuniceerd dat het afscheid neemt van Jan Van Steenberghe. De 45-jarige keeperstrainer was sinds januari 2014 aan de slag in Jan Breydel en wordt meteen opgevolgd door Tomislav Rogic (42), die morgen al meteen zijn eerste keeperstraining mag leiden.

De huidige leider in de Jupiler Pro League beklemtoont dat beide partijen in onderling overleg uit elkaar gaan. Jan Van Steenberghe reageert als volgt op zijn vertrek: “Ik kijk zeer positief terug op mijn 3,5 jaar bij Club Brugge. Het was een boeiende periode met heel wat sportieve hoogtepunten, goeie collega’s en een onvergetelijke band met de 12e man. Op een bepaald moment merken beide partijen dat er een verschil in visie bestaat. Dan is het beter om in een goeie verstandhouding uit elkaar te gaan.”

Ook algemeen manager Vincent Mannaert doet op de website van blauw-zwart zijn zegje: “Dit was de beste beslissing voor alle partijen. We hebben de voorbije jaren samen een mooi parcours afgelegd maar het draagvlak voor een verdere samenwerking werd steeds kleiner. Dit doet in geen enkel opzicht afbreuk aan de goeie samenwerking de voorbije jaren. We wensen Jan het allerbeste toe met zijn toekomstige projecten", klinkt het.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties