Sint-Truiden sinds eind oktober zonder zege: "Die kans moest eigenlijk binnen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Sint-Truiden sinds eind oktober zonder zege: "Die kans moest eigenlijk binnen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sint-Truiden hield met tien man goed stand tegen Zulte Waregem en pakte uiteindelijk een puntje (1-1). De drie punten hadden zelfs op Stayen kunnen blijven, maar Igor Vetokele miste een dot van een kans. Zo is het al van eind oktober (tegen Moeskroen) geleden dat er nog eens gewonnen werd.

Na een mooi uitgespeelde aanval had Vetokele tien minuten voor tijd de winnende treffer aan de voet, maar Bossut behoedde zijn team van de nederlaag. "De bedoeling was om hem tegenvoets te pakken, maar Bossut maakte zich goed breed. Dat zijn keuzes die je moet maken in een fractie van een seconde, maar die kans moest eigenlijk binnen", beseft Vetokele.

"Gezien de omstandigheden moeten we tevreden zijn met een punt"

Een puntje voor STVV dat zo met een 4 op 18 achterblijft, maar wel nog steeds 6e staat. "Gezien de omstandigheden moeten we tevreden zijn met een punt. Zeker als je met tien tegen elf op achterstand komt", doelt de aanvaller op de rode kaart van Bezus. "Maar we hebben ervoor gevochten."

"We hebben nood aan een overwinning, maar vandaag zat het wat tegen met die rode kaart. Dan wordt het moeilijk. Hopelijk pakken we volgende week de drie punten op het veld van Eupen", besluit Vetokele.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties