Genk trekt zéér gehavend naar KV Oostende: "Iedereen die niet op krukken loopt moet de bus op"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 1 reacties
Genk trekt zéér gehavend naar KV Oostende: "Iedereen die niet op krukken loopt moet de bus op"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de 2-3-nederlaag van zaterdag tegen KV Kortrijk wil KRC Genk 2017 afsluiten met een driepunter. De Limburgers moeten woensdag dan wel voorbij KV Oostende, en dat met enkele belangrijke afwezigen.

De Genkse blessurelast is al een heel seizoen een thema, ook in aanloop naar de partij tegen KVO. Maehle trainde ondertussen mee, maar focuste zich op recuperatie. Uronen zit eveneens in de selectie, al kan hij nog niet starten. Verder staat nog een vraagteken achter de naam van Schrijvers, die tegen Kortrijk geblesseerd van het veld moest met een contactletsel.

"Cru gesteld mag je zeggen dat iedereen die niet op krukken loopt de bus op moet", aldus Clement op de website van Racing Genk. "Ik wil mij niet wegsteken achter al de gekwetsten. Iedereen kent de situatie en we zullen met al diegenen die wel inzetbaar zijn, alles geven om er zoveel mogelijk uit te halen."

De volledige selectie

Vukovic, Jackers, Coucke, Brabec, Nastic, Wouters, Khammas, Karelis, Zhegrova, Ingvartsen, Colley, Malinovskyi, Buffel, Sabak, Uronen, Schrijvers, Pozuelo, Benson, Maehle, Zebli en youngster Adewoye.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties