Engels avontuur is geen succes voor Belgische ex-middenvelder van KV Mechelen en Standard, vertrek in de winter wenkt

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 7 reacties
Engels avontuur is geen succes voor Belgische ex-middenvelder van KV Mechelen en Standard, vertrek in de winter wenkt
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De maand januari is doorgaans de periode waarin spelers die weinig minuten maken van club veranderen. Ibrahima Cissé, die vorige zomer de Jupiler Pro League verliet, zit in zo'n situatie.

De 23-jarige Belg met Guinese roots was tijdens de zomermercato gegeerd wild op de transfermarkt. Exact een jaar geleden drong Fulham fel aan op zijn komst. De Engelse tweedeklasser moest uiteindelijk tot na het seizoen wachten om de middenvelder naar Londen te halen.

Het avontuur bij de ploeg van Denis Odoi en Neeskens Kebano was tot dusver geen succes. De Belgische jeugdinternational verzamelde amper 188 speelminuten verdeeld over 6 competitieoptredens. Slechts 2 keer startte Cissé in de basis.

Gehaald door de coach

En dat is toch opvallend. Te meer omdat coach Slaviša Jokanović zowel in januari als tijdens de zomermercato aandrong op de komst van Cissé. Een uitleenbeurt of mogelijk zelfs een definitief vertrek is in de maak. Belgische en Franse clubs staken al hun licht op voor de controleur.

Cissé doorliep de jeugdrangen van Standard, waar hij in de zomer van 2014 mocht vertrekken. Na een sterke passage Achter de Kazerne, haalden de Rouches hem twee jaar later weer naar Luik.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties