Reactie Jordy Clasie, de meesterzet van Leko: "Nakamba één van mijn drie beste, maar nu hadden we Jordy nodig"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Brugge
| 12 reacties
Jordy Clasie, de meesterzet van Leko: "Nakamba één van mijn drie beste, maar nu hadden we Jordy nodig"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge draaide vooral voor de rust vierkant tegen Moeskroen. Met de komst van Jordy Clasie na de pauze brachten de Bruggelingen plots wel de drive die nodig was.

"Clasie is een topspeler", aldus Leko na de wedstrijd. "Hij traint goed en speelde al uitstekende minuten. We hadden iemand met zijn kwaliteiten nodig. Hij geeft ons iets extra's qua pressing en kwaliteit aan de bal."

Geen kwaad woord over Nakamba overigens. "Hij was één van de drie beste spelers in de eerste seizoenshelft, maar nu hadden we de persoonlijkheid van Clasie nodig."

Ik denk niet dat iemand in de eerste helft op niveau was, Nakamba werd daar vandaag het slachtoffer van

Het werkte wonderwel, De Nederlander liep over van goesting en zijn drive deed de match kantelen. "We weten dat we op die positie twee spelers hebben met heel wat kwaliteiten. Ik denk niet dat iemand in de eerste helft op niveau was en vandaag was Nakamba daar het slachtoffer van", aldus Vanaken.

"Ik snap de coach wel. Als je zo'n eerste helft ziet begrijp ik dat je dat wil veranderen. Die wissel was misschien verrassend, maar het heeft wel wat opgeleverd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties