Beerschot Wilrijk vernieuwt en vertoeft met oudejaar op stage in Turkije: "Dit maakte ik in 20 jaar nog nooit mee"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 1 reacties
Beerschot Wilrijk vernieuwt en vertoeft met oudejaar op stage in Turkije: "Dit maakte ik in 20 jaar nog nooit mee"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot Wilrijk verblijft momenteel aan de Turkse rivièra om er de terugronde en de eventuele finale richting promotie voor te bereiden. Opvallend, ook met oudejaar zullen de Mannekes nog in Belek vertoeven.

De Proximus League hervat al in het weekend van 6 en 7 januari en dus was er niet veel tijd om een stage in te plannen. Antwerp keerde vorig seizoen net voor de jaarwisseling terug. Beerschot Wilrijk doet dat niet en viert oudejaar op het oefenkamp.

Het zijn allemaal vrienden die ook buiten het voetbal in groep afspreken - keeperstrainer Bram Verbist

"Het is de eerste keer in 20 jaar dat ik dit meemaak", zegt keeperstrainer Bram Verbist. "Hard werken en dan samen nieuwjaar vieren zal de topsfeer die er al is ten goede komen. Het zijn allemaal vrienden die ook buiten het voetbal vaak afspreken. Niet twee of vier ploegmaats, maar soms met z'n tienen. Dat is fantastisch, zoiets zie je nog zelden."

"Ik ben benieuwd, ook voor mij is dit nieuw", pikt middenvelder Mo Messoudi in. "Niemand van de groep had er iets op tegen. Ik denk dat dit bij Lierse of OH Leuven misschien anders zou zijn. We hebben een goeie vriendengroep, ik hoop dus dat we met oudejaar wel eens goed mogen gaan eten." (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties