Anderlecht hoopt op beterschap, maar Hein waarschuwt... "Sommigen waren al blij dat ze de stage overleefd hadden"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties

Hein Vanhaezebrouck blijft herhalen dat de jeugd kansen gaat blijven krijgen

Anderlecht hoopt op beterschap, maar Hein waarschuwt... "Sommigen waren al blij dat ze de stage overleefd hadden"

Anderlecht trekt morgen naar Genk met de hoop dat er een paar jongens toch een beetje hun vorm hebben teruggevonden. En dan denken we vooral aan Lukasz Teodorczyk, die één van zijn laatste kansen krijgt.

Hein Vanhaezebrouck lachte een beetje groen toen het over zijn spitsen ging. "Ik heb er nog twee en ben al content dat ze alletwee fit zijn", zei hij met een blik die bewees dat hij het graag anders had gezien. "Ze hebben hard gewerkt op stage en op training. Ik hoop dat ze zichzelf terugvinden."

Teodorczyk start morgen in de basis, maar zal nu wel moeten tonen dat hij zijn ongekende dip achter zich gelaten heeft. Herman Van Holsbeeck is nog steeds op zoek naar een aanvaller, maar dat blijkt ook niet zo makkelijk. Ganvoula mag dan wel teruggekeerd zijn, maar of hij de aanval kan dragen... Vanhaezebrouck wil graag een grote spits erbij, maar overweegt ook om het eens te proberen met de beweegelijke Dauda vooraan.

Jeugd

De jongeren kunnen immers blijven rekenen op kansen. "Ik het het al gezegd: ik ga niet kijken naar leeftijd. Sommige van mijn spelers waren al blij dat ze de stage overleefd hadden, maar keken dan vreemd op deze week. We zijn hard blijven werken. Wie het verdient, zal spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties