? Circus Sa Pinto gaat verder: "De ref was geen ref, maar een moordenaar. En opnieuw en opnieuw en opnieuw ..."

? Circus Sa Pinto gaat verder: "De ref was geen ref, maar een moordenaar. En opnieuw en opnieuw en opnieuw ..."

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als Paul-José Mpoku - toch ook geen watje - zijn coach in bedwang moet houden om niet de ref aan te vallen? Dan weet je dat Standard diep zit. Coach Ricardo Sa Pinto wordt steeds meer een karikatuur van zichzelf. En met hem verliezen ook de Rouches de pedalen. Na #ZWASTA was het niet anders.

"Het is ongelooflijk. Weeral, weeral, weeral. Opnieuw en opnieuw en opnieuw vermoordt de referee de wedstrijd. We willen geen excuses zoeken, maar het is gewoon een grote onrechtvaardigheid wat er gebeurd is."

"Agbo krijgt meteen een kaart voor een tackle op de bal, er was een strafschopfout op Mpoku ... Het is echt ongelooflijk. We zaten er dicht bij om de winning goal te maken en dan wordt Edmilson uitgesloten. Deze ref is echt geen ref, maar een moordenaar. Mijn spelersgroep is helemaal verwoest."

"Ik ben heel erg triest. Het is gewoon echt niet te geloven. Ik kan het niet uitleggen. We zijn geen engeltjes, maar Lawrence (Visser, nvdr) moest zijn verantwoordelijkheid nemen voor wat er hier allemaal is gebeurd. En opnieuw en opnieuw en opnieuw ...", sakkerde de oefenmeester van Standard.

"Ik probeer altijd vriendelijk te blijven, eerlijk ook. Ik zoek geen excuses, ik zie wat ik zie en ik vertel wat ik zie. Soms is het misschien een beetje bruut hoe het eruit komt, maar het is niet mijn bedoeling. Maar nu ... Nu is mijn kleedkamer kapotgemaakt. Dit kan niet! En opnieuw en opnieuw en opnieuw!"

Beelden via deze LINK en hieronder - opgelet, het laden kan even duren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties