Eens geen thuisoverwinning in Kortrijk: "We zijn het niet meer gewend"
Redactie vanuit Kortrijk
| 1 reacties

Kumordzi speelde met Kortrijk gelijk tegen Eupen

Eens geen thuisoverwinning in Kortrijk: "We zijn het niet meer gewend"
Foto: © photonews

KV Kortrijk dat thuis niet wint, het is een rariteit geworden sinds Glen De Boeck het roer overnam van Yannis Anastasiou. De Kerels beten hun tanden stuk op een stug Eupen. Bernard Kumordzi geeft zijn analyse.

“We zijn het inderdaad niet meer gewend”, aldus Kumordzi achteraf. “In de eerste helft hadden we enkele kansen, maar konden we het niet afmaken, na de rust hadden we offensief misschien iets meer kunnen doen, maar uiteindelijk speelden we geen slechte wedstrijd.”

We blijven vechten voor play-off 1

“Met dit veld is het heel moeilijk om ons mooie voetbal te brengen. De tegenstander gaf ook alles, die zitten nog steeds in slechte papieren.” Kortrijk doet het beter, een zege had de Kerels dichter bij play-off 1 kunnen brengen. “We blijven daarvoor vechten, enkele maanden terug was het veraf, maar nu is ons volledig team nagenoeg opnieuw fit.”

Kumordzi vindt ook steeds beter zijn draai centraal achterin. “Ik amuseer me nu echt op die positie. Ik moet nu gewoon blijven verder doen op de manier waarop ik nu bezig ben. De coach helpt me ook veel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties