Reactie Bölöni begint ambities nu toch stilaan uit te spreken: "Wij willen hier nog eens terugkomen"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Charleroi
| 18 reacties
Bölöni begint ambities nu toch stilaan uit te spreken: "Wij willen hier nog eens terugkomen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Drie topmatchen voor Antwerp en drie keer niet verloren. Ook wel drie keer niet gewonnen, maar uiteindelijk was de balans wel positief, want Antwerp lag geen enkele keer onder. Laszlo Bölöni kon dan ook leven met de puntendeling in Charleroi.

Bölöni had zijn elftal weer aangepast in functie van de tegenstander. "Waarom ik op bepaalde posities wisselde? Omdat ik de trainer ben", antwoordde hij droog. "We speelden drie matchen op moeilijke velden. We konden wel wat frisheid in het team gebruiken. En wat we wilden doen, werkte ook."

Soms waren we nog te lief

"We brachten een goeie intensiteit. Ik denk dat we mogen zeggen dat we weer een goeie match speelden. Ik ben fier op deze prestatie tegen een sterke ploeg die mee zal spelen voor de titel. Soms waren we misschien wel iets te lief."

Met nog zes speeldagen te gaan, staat Antwerp nog steeds in de top zes. Maar Bölöni beseft ook dat het een strijd tot het einde zal worden. "Wij willen hier nog eens terugkomen dit seizoen", begint hij toch zijn ambities uit te spreken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties