? Het emotionele afscheid van boegbeeld Siani bij KV Oostende: "KVO till I die, KVO forever. Ik zie jullie graag"
Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 10 reacties

Het emotionele afscheid van boegbeeld Siani bij KV Oostende: "KVO till I die, KVO forever. Ik zie jullie graag"

? Het emotionele afscheid van boegbeeld Siani bij KV Oostende: "KVO till I die, KVO forever. Ik zie jullie graag"

Een van de meest opvallende transfers van de voorbije wintermercato was ongetwijfeld die van Sébastien Siani naar Antwerp. De 31-jarige aanvoerder van KV Oostende leek te azen op een buitenlands avontuur, maar koos dus voor een ambitieuze Belgische club. Het afscheid viel hem wel bijzonder zwaar.

In een filmpje neemt de kapitein en het boegbeeld van de ambitieuze kustploeg afscheid van de club en in het bijzonder van de fans. En Siani is behoorlijk emotioneel: "Beste supporters, vandaag (gisteren, red.) is echt wel een moeilijke dag voor mij. Na al die jaren verlaat ik KV Oostende."

Trouwe soldaat

De Kameroense international geeft wat tekst en uitleg bij zijn markante overstap: "Ik weet dat sommigen niet begrijpen waarom ik naar Antwerp ga. Maar bon, ik heb nu die keuze gemaakt. Het was geen eenvoudige beslissing, maar het wordt een nieuw avontuur voor mij."

Siani mag terugblikken op vijf mooie jaren: "Eerst wil ik echter nog zeggen wat jullie voor mij betekend hebben. In al die jaren hebben we samen onvergetelijk momenten beleefd. Ik was een soldaat die altijd alles heeft gegeven voor de club. En dat vanaf februari 2013 tot en met mijn laatste match tegen Lokeren. Op geen enkel moment heb ik opgegeven. Ik draag jullie in mijn hart en dat zal altijd zo blijven. KVO till I die, KVO forever, KVO loves you. Ik zie jullie graag, bedankt!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties