Damen reageert op afscheid Beerschot-bestuurder: "Marc en Fred waren mijn strijdmakkers, ik blijf"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Damen reageert op afscheid Beerschot-bestuurder: "Marc en Fred waren mijn strijdmakkers, ik blijf"

Fred Lenders trekt zich terug uit het bestuur van Beerschot Wilrijk. De advocaat wil meer tijd voor zijn gezin en had het gevoel dat zijn werk af was. Walter Damen, ook advocaat en bestuurslid, reageert.

Hij predikt kalmte. "Laat ons aub de rust bewaren. Fred neemt een persoonlijke beslissing die ik volledig begrijp. Hij is en blijft onze vriend voor het leven. Met speculaties en voorspellingen zijn we niets. De tijd zal uitwijzen welke keuzes we moeten maken en of het de juiste zijn."

"Tot op heden zijn die keuzes steeds omgezet tot successen. Die zijn er gekomen door een verscheidenheid aan karakters en één bindmiddel: het belang van de club. Ik ben Fred persoonlijk enorm dankbaar voor wat hij heeft gedaan. Als ik er tien uur per week in stak, deed hij er veertig."

Damen blijft aan

Hij hoopt dus op een mooi eerbetoon voor Lenders. "Ik zou dus liever een absoluut eerbetoon zien aan Fred in plaats van onheilspellende berichten. Voor mij is dit een emotioneel gebeuren. Fred en Marc waren mijn strijdmakkers. De strijd om naar 1A te gaan duurt voort." Waarna hij verzekert: "Ik blijf en Fred ben ik eeuwig dankbaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties