Reactie Standard op de goeie weg: "Dit zijn de matchen die het verschil maken"

Standard op de goeie weg: "Dit zijn de matchen die het verschil maken"
Foto: © photonews

We zagen zaterdagavond niet het Standard van de voorbije week. Maar goed, opdracht volbracht op het veld van Lokeren. Paul-José Mpoku haalde de schouders op: "Tegen de kleinere ploegen is het altijd moeilijker."

Anderlecht en Brugge, dat waren referentiematchen. Lokeren was er eentje op een niveau minder. "Het ritme lag misschien lager, maar de kwaliteit niet", vond Mpoku. "We hebben toch wel snelheid in de match kunnen leggen."

"De matchen tegen de kleine ploegen zijn de moeilijkste. En als je die weet te winnen, maken ze het verschil op het einde. Het is makkelijk om gemotiveerd te zijn tegen Anderlecht en Brugge, maar hier moet je duizend keer meer gemotiveerd zijn", preciseerde hij.

Serie

Standard zit dicht bij de de top zes, maar ze gaan wel weinig punten mogen laten liggen. "We zijn verplicht om de zeges aan elkaar te rijgen. Dat ontbrak ons sinds het begin van het seizoen: een constante. We wonnen een match, we verloren er één. Om niet gewoon in de top zes te zitten, maar er ook te blijven, moeten we een serie overwinningen neerzetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties