KV Oostende en Anderlecht staan zaterdag tegenover elkaar, maar Marc Coucke zal nergens in het stadion te zien zijn
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 18 reacties

Geen Marc Coucke tijdens Oostende-Anderlecht

KV Oostende en Anderlecht staan zaterdag tegenover elkaar, maar Marc Coucke zal nergens in het stadion te zien zijn
Foto: © photonews

Komende zaterdag staan in de Versluys Arena KV Oostende en Anderlecht tegenover elkaar. De oude en de nieuwe club van Marc Coucke kijken elkaar om 18 uur in de ogen.

Beide clubs kunnen de drie punten gebruiken, maar de vraag is voor wie Coucke dan zou supporteren? De zakenman zal geen van beide ploegen komen aanmoedigen.

Coucke gaat tijdens de krokusvakantie namelijk op reis met zijn gezin naar Dubai. "Onze voorzitter zal niet aanwezig zijn", laat Patrick Orlans, algemeen directeur van KVO, weten aan Het Nieuwsblad. "Neen, het is geen vlucht. Elk jaar tijdens de krokusvakantie gaat Marc op reis met zijn kinderen. Dat staat al lang gepland."

Ludieke actie

De verhuis van Coucke ligt gevoelig bij de fans van de Kustboys, maar KVO gaat er op een ludieke wijze mee om. Zaterdag vindt namelijk een actie plaats met medeweten van Coucke. "Het is niet de bedoeling iemand te schofferen", gaat Orlans verder. "Het zijn prikjes. Niemand vergeet dat Coucke Oostende naar ongekende hoogtes bracht. Nu plagen we hem, maar in zijn laatste thuismatch tegen STVV krijgt hij een hommage."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties