? 'Joske' Izquierdo als volksheld ontvangen op Jan Breydel: "De fans van Club Brugge zitten voor altijd in mijn hart"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 2 reacties
? 'Joske' Izquierdo als volksheld ontvangen op Jan Breydel: "De fans van Club Brugge zitten voor altijd in mijn hart"
Foto: © SC

Een staande ovatie kreeg hij afgelopen zondag. José Izquierdo was daags na zijn fabelachtige treffer tegen West Ham eregast op Jan Breydel om de aftrap te verzorgen. En uiteraard mocht 'Joske' ook een woordje plaatsen voor de camera's van blauw-zwart.

En of de Colombiaanse dribbelkont blij was met zijn terugkeer, het publiek scandeerde uit volle borst zijn naam. En dat deed de uittredende Gouden Schoen zichtbaar deugd. Zijn band met Club is dan ook nog altijd heel intens: "Het doet deugd om terug te zijn en de liefde van de fans te voelen. Ze kennen me nog", lacht de flankaanvaller zijn tanden bloot.

"Club zit in mijn hart. Als ik een dag vrij heb en de ploeg speelt dan kom ik kijken. Ik kijk ook thuis en volg nog steeds al het nieuws over Club Brugge en hoop dat weopnieuw kampioen worden. We hebben een goeie ploeg en staan enkele punten voor. Ik hoop dat we er in de play-offs zullen staan en kampioen worden."

Tot slot heeft hij ook nog een mooie boodschap voor de fans die hem nog altijd op handen gedragen: "Bedankt voor alle steun tijdens mijn periode in België. Jullie zitten voor altijd in mijn hoofd en in mijn hart. Ik wens jullie het beste in de wereld, bedankt voor alles!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties