Philippe Clement heeft zo zijn bedenkingen: "Ik vind het een vreemde kronkel"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 2 reacties
Philippe Clement heeft zo zijn bedenkingen: "Ik vind het een vreemde kronkel"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zijn immens drukke tijden voor RC Genk. De ambitieuze Limburgse club plaatste zich afgelopen dinsdag voor de bekerfinale en moet vanavond alweer aan de bak in de Jupiler Pro League. Philippe Clement vindt het er een beetje over.

Is Genk fysiek moe of mentaal fris na de cupmatch tegen KV Kortrijk? "Ik hoop het tweede, maar we gaan het zien. Het is wel speciaal om 8 matchen op 24 dagen te moeten spelen", aldus Clement voor de aftrap van de match tegen Zulte Waregem. "Na de bekermatch van dinsdag moeten we op vrijdag alweer aan de bak, ik vind het een vreemde kronkel. Waarom kunnen we niet op zaterdag of zondag spelen?"

Géén mindere periode

Clement had ook iets te zeggen over de povere thuisreputatie van zijn team: "Dat verhaal doet nu al een tijdje de ronde. We hebben dinsdag nochtans onze bekermatch in eigen huis gewonnen en na de winterstop hebben we 10 op 15 gepakt. Je kan op dit moment dus niet echt spreken van een mindere periode. Het is nu natuurlijk wel aan ons om verder te bevestigen, daar ben ik het volledig mee eens."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties